Partyverhuur & Catering

Nederland

 

Laat uw barbecue volledig door ons verzorgen!

Bent u op zoek naar een leuk idee voor uw evenement? Wat dacht u van een volledig verzorgde barbecue?!  U kunt onze barbecues al huren voor slechts € 41,95 per dag inclusief een volle gasfles! Wij hebben ook een aantal accessoires die u erbij kunt huren zoals buffettafels, tafelkleden, chafing dish (warmhouders) en een ‘au bain marie’. Zo wordt uw feest helemaal compleet!

Barbecue inclusief barbecuepakketten!
U kunt bij ons de barbecues ook inclusief barbecuepakketten huren, zo heeft u alles in één keer compleet, en heeft u minder zorgen, want wij zorgen voor alles! Onder onze barbecuebvoedingswaren wordt onder andere vlees, vis en vegetarische producten gerekend. Daarnaast leveren wij ook heerlijke verse salades, stokbrood en sauzen. Alle vlees, vis en vegetarische producten worden verzorgd door Preca Meattrading dus de kwaliteit is gegarandeerd! Voor meer informatie over de barbecue producten en voor meerdere mogelijkheden klik hier.

Barbecue & Transport!
Wij begrijpen dat u alle spullen voor de barbecue niet zelf op kunt halen, daarom bieden wij tegen een voordelig tarief het transport voor al uw spullen aan. We leveren alle spullen voor uw deur af. De kosten voor het transport wordt berekend over de totale afstand die wij af moeten leggen. Voor sommige locaties hebben wij gunstigere tarieven. Klik hier voor de tarieven.

Barbecue & Serviesgoed!

U kunt de barbecues ook inclusief serviesgoed huren. Zo hebben wij een groot assortiment aan borden, glaswerk en bestek om al uw gasten te voorzien! Klik hier voor meer informatie over ons glaswerk, serviesgoed en bestek!

Over de barbecues
Wij leveren gasbarbecues inclusief een volle gasfles. Doordat de gasfles een langdurig vermogen heeft en de barbecues een groot formaat hebben, zijn de barbecues uitermate geschikt voor grote feesten en partijen! En hebt u toch niet genoeg aan één barbecue? Dan nemen wij er gewoon meer voor u mee!

Klik hier om direct naar de prijzen te gaan.

© 2009-2018 Partyverzorger.nl. Partyverhuur & Catering in heel Nederland!

Website door Manieu.nl