Partyverhuur & Catering

Nederland

 

Compleet verzorgde gourmetcatering op uw gourmetfeest

Gezellig eten met de familie tijdens de feestdagen maar geen zin om in de keuken te staan? Wij bieden u samen met Preca Meattrading gourmetpakketten en gourmetstellen aan, zo kunt u ook onbezorgd genieten van de sfeer en gezelligheid!

Producten

Preca Meattrading biedt u ook dit jaar weer topkwaliteit producten. Wij leveren dagverse producten, waardoor u gegarandeerd de beste kwaliteit vlees op tafel zult krijgen. Tevens kunt u bij Preca Meattrading uiteraard ook weer terecht voor een assortiment van andere luxe vleesgerechten.
Wilt u liever uw eigen pakket samenstellen? Dat is geen enkel probleem! Elk artikel kunt u ook los bestellen!

Bestelling plaatsen

Wilt u een bestelling plaatsen? Vul dan ons contactformulier in! Als u vragen heeft met betrekking tot de besteling of iets anders dat u graag wilt weten, kunt u contact opnemen via het aangegeven telefoonnummer.

Apparaat huren!

Hebt u geen of te weinig gourmetstellen beschikbaar? Dan kunt u al vanaf slecht €14,95 per dag een gourmetstel bij huren! En bij een bestelling van 8 of meer pakketten, wordt er een gourmetstel gratis bijgeleverd!

Transport

Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw bestelling op de door uw gewenste dag keurig aan huis bezorgd wordt. Wij leveren tegen voordelige tarieven. De kosten worden berekend over de totale afstand die wij af moeten leggen. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Klik hier om direct naar de prijzen te gaan.

© 2009-2018 Partyverzorger.nl. Partyverhuur & Catering in heel Nederland!

Website door Manieu.nl