Partyverhuur & Catering

Nederland

 

Compleet verzorgde ijscatering voor uw evenement!

De normale ijskar

De normale ijskar is de meest voordelige optie die wij bieden. De normale ijskar is een in het wit uitgevoerde ijskar, die eenvoudig verreden kan worden. In een normale ijskar past maximaal ca. 120 liter schepijs, maar voor kleine hoeveelheden is deze ijskar ook zeer geschikt. De huurprijs van de normale ijskar bedraagt slechts €59,95 per dag.

De nostalgische Italiaanse ijskar

Iedereen kent het wel, de in sierlijk hout uitgevoerde Italiaanse ijskarren. De authentieke ijskarren zijn natuurlijk erg leuk op bruiloften, bedrijfsfeesten, themafeesten of als promotiekar of om ijs te verkopen op een markt of evenement. Met een authentieke ijskar krijgt u gegarandeerd veel aandacht van passanten. Het ziet er namelijk origineel en leuk uit! Let er wel op dat deze ijskarren zich wat minder makkelijk laten verrijden dan de normale ijskarren. We raden daarom aan om de authentieke ijskar op een vaste plek te gebruiken, zodat deze niet verreden hoeft te worden. De huurprijs van de authentieke ijskar bedraagt slechts €101,95 per dag.

Vers ambachtelijk schepijs

Naast de huur van de ijskarren leveren wij ook vers ambachtelijk schepijs. Ons schepijs is van goede kwaliteit en we hebben een groot assortiment aan smaken!

Wilt u graag een ijskar bij ons huren? Neem dan contact met ons op!

© 2009-2018 Partyverzorger.nl. Partyverhuur & Catering in heel Nederland!

Website door Manieu.nl