Partyverhuur & Catering

Nederland

 

Compleet verzorgde koffiecatering met koffie, espresso, cappuccino en nog veel meer!

Wilt u iets origineels voor uw gelegenheid maar kunt u niks verzinnen? Of wilt u tijdens de koude maanden iets feestelijks organiseren? Wat dacht u van ons nieuwe koffieconcept?! We leveren een professionele espressobar met SCAE gecertificeerd barista! Onze apparatuur en koffie is van de hoogste kwaliteit, gecombineerd met onze kennis en ervaring zetten wij voor ieder feestje de lekkerste koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato en andere koffie producten! Wij vertellen u ook graag meer over onze koffie en als we het niet al te druk hebben mag u het ook zelf proberen achter ons espressomachine!

Transport!

Wij leveren onze professionele espressobar met SCAE gecertificeerd barista in heel Nederland en België. De espressomachine en benodigdheden kunnen wij vervoeren met onze verrijdbare trendy koffiebar of op een originele Italiaanse Piaggio Ape. Naast de trendy vervoersmiddelen hebben wij nog meer mogelijkheden om de espressomachine op te zetten. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Benodigdheden!

Onze koffiebar beschikt over alle benodigdheden zoals water en afvoer, waardoor we op uw locatie alleen elektriciteit nodig hebben. Naast de luxe Conti Espressomachine en de stijlvolle koffiebar, leveren wij 2 koffiemolens voor vers gemalen koffie, eventueel serviesgoed of kartonnen bekers en natuurlijk onze Costadoro koffie met melk, suiker, koekjes en volle melk voor de cappuccino’s en latte macchiato’s.

Klik hier om direct naar de prijzen te gaan.

© 2009-2018 Partyverzorger.nl. Partyverhuur & Catering in heel Nederland!

Website door Manieu.nl