Partyverhuur & Catering

Nederland

 

Gelatobar huren. De ijskar voor de kleinere feestjes.

Huur een Gelatobar
Wij leveren nu ook exclusieve gelato barren! De gelato barren zijn iets kleiner dan de normale ijskarren, waardoor ze gemakkelijk door smalle deuren en in liften passen! Daarnaast ziet de Gelato bar er erg origineel en feestelijk uit! De gelato bar is italiaans vormgegeven met een echt koperen deksel en kan maar liefst 2 uur zonder stroom. Voor meer informatie over de gelato barren kunt u contact opnemen.

Gelatobar & Schepijs
Wij kunnen bij de gelatobar heerlijk vers schepijs leveren in zeer veel verschillende smaken! In de gelatobar kan ongeveer 10 liter ijs, dit is genoeg voor ongeveer 150 ijsjes! U kunt kiezen uit een groot assortiment aan smaken schepijs waardoor er altijd de juiste smaak voor u tussen zit! Neem contact met ons op voor meer informatie over ons schepijs en de verschillende smaken.

Gelatobar & Personeel
Heeft u geen zin om tijdens uw evenement zelf achter de gelatobar te staan? Huur dan bij ons ook zeer voordelig professioneel personeel in! Ons personeel is zeer professioneel en zal ervoor zorgen dat al uw gasten voorzien zijn van een heerlijk ijsje! Neem contact met ons op voor meer informatie over ons personeel.

Gelatobar & Transport
Wij leveren de gelatobar in heel Nederland en België, tegen een zeer voordelig tarief! De transportkosten worden berekend over de totale afstand die gereden moet worden. Voor veel locaties hebben wij een voordelig tarief. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Gelatobar & Extra's
Naast de gelatobar verhuren wij nog veel meer leuke extra's! Wat dacht u van een luxe espressobar inclusief espressomachine voor het maken van heerlijke verse espresso's, cappuccino's en latte macchiato's! U kunt de espressobar inclusief professionele barista huren! Klik hier voor meer informatie over de espressobar.

Klik hier om naar de prijzen te gaan.

© 2009-2018 Partyverzorger.nl. Partyverhuur & Catering in heel Nederland!

Website door Manieu.nl