Partyverhuur & Catering

Nederland

 

Gourmetstel huren of heerlijke gourmetschotels bestellen!

Gezellig eten met de familie tijdens de feestdagen maar geen zin om in de keuken te staan? Wij bieden u samen met Preca Meattrading gourmetpakketten en gourmetstellen aan, zo kunt u ook onbezorgd genieten van de sfeer en gezelligheid!

Producten
Preca Meattrading biedt u ook dit jaar weer topkwaliteit producten. Wij leveren dagverse producten, waardoor u gegarandeerd de beste kwaliteit vlees op tafel zult krijgen. Tevens kunt u bij Preca Meattrading uiteraard ook weer terecht voor een assortiment van andere luxe vleesgerechten. Wilt u liever uw eigen pakket samenstellen? Dat is geen enkel probleem! Elk artikel kunt u ook los bestellen. Bent u hier geïnteresseerd in? Neem dan contact met ons op via de e-mail of telefoon en wij sturen u onze prijslijst en mogelijkheden dezelfde dag nog naar u toe!

Bestelling plaatsen
Wilt u een bestelling plaatsen? Vul dan ons contactformulier in! Als u vragen heeft met betrekking tot de besteling of iets anders dat u graag wilt weten, kunt u contact opnemen via het aangegeven telefoonnummer.

Apparatuur huren
Hebt u geen of te weinig gourmetstellen beschikbaar? Dan kunt u al vanaf slecht € 14,95 per dag een gourmetstel bij huren! En bij een bestelling van 10 of meer pakketten, wordt er een gourmetstel gratis bijgeleverd!

Transport
Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw bestelling op de door uw gewenste dag keurig aan huis bezorgd wordt. Wij leveren tegen voordelige tarieven. De kosten worden berekend over de totale afstand die wij af moeten leggen. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Serviesgoed
U kunt de gourmetstellen en gourmetschotels ook inclusief glaswerk, serviesgoed en bestek huren! Door ons grote assortiment aan producten kunnen al uw gasten worden voorzien! Klik hier voor meer informatie over ons glaswerk, serviesgoed en bestek!

Klik hier om direct naar de prijzen te gaan.

© 2009-2018 Partyverzorger.nl. Partyverhuur & Catering in heel Nederland!

Website door Manieu.nl