Partyverhuur & Catering

Nederland

 

Huur een echte Amerikaanse Hamburgerkraam met verse hamburgers!

Huur een hamburgerkraam
Huur nu een hamburgerkraam bij de Partymeesters! Onze hamburgerkraam ziet er leuk en origineel uit en is geschikt voor ieder evenement! U kunt onze hamburgerkraam op ieder gewenst tijdstip en voor iedere locatie huren! Wilt u een hamburgerkraam huren bij ons? Neem dan contact met ons op.

Hamburgerkraam & Hamburgers
Uiteraard kunt u ook hamburgers bij onze hamburgerkraam huren! Wij leveren verse broodjes, hamburgers, sauzen, sla, tomaat en eventueel ui en kaas. Wilt u meer of andere ingrediënten op de hamburgers? Dat kan ook, neem contact op voor ingrediënten die er niet bij staan.

Hamburgerkraam & Personeel

Onze hamburgerkraam wordt alleen inclusief personeel verhuurd. Ons personeel is zeer professioneel en zal voor al uw gasten heerlijke hamburgers bakken. Wilt u meer informatie over ons personeel? Neem dan contact met ons op.

Hamburgerkraam & Transport
Wij leveren onze hamburgerkraam in heel Nederland en België tegen zeer voordelige tarieven. De transportkosten worden berekend over de totale afstand die gereden moet worden. Voor veel locaties hebben wij een voordelig tarief. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Hamburgerkraam & Iets anders?
Bent u op zoek naar nog iets anders voor op uw evenement? De hamburgerkraam kan ook omgebouwd worden tot een broodje beeham kraam! U kunt uiteraard ook een kraam voor hamburgers en broodje beenham bij ons huren! Neem voor meer informatie contact met ons op.

Klik hier om naar de prijzen te gaan.

© 2009-2018 Partyverzorger.nl. Partyverhuur & Catering in heel Nederland!

Website door Manieu.nl