Partyverhuur & Catering

Nederland

 

Huur een echte authentieke ijskar voor iedere gelegenheid!

Wilt u een origineel dessert op uw feestelijk diner of bruiloft? Of wilt u op een originele manier reclame maken voor uw bedrijf? Wat dacht u van een ijscokar?! U kunt heel voordelig bij ons een ijscokar huren voor iedere gelegenheid die u wilt!

IJscokar & Ambachtelijk Schepijs
Bij een ijscokar hoort natuurlijk wel ijs! Daarom bieden wij u de mogelijkheid de ijscokar te huren inclusief ambachtelijk schepijs van hoge kwaliteit. Het schepijs wordt geleverd op aanvraag, en u kunt zelf de hoeveelheid en smaken uitkiezen! Ons assortiment schepijs staat ook in de webshop. Voor vragen kunt u het beste contact met ons opnemen.

Italiaanse ijscokar

Naast een normale ijscokar leveren wij ook authentieke Italiaanse ijscokarren! De Italiaanse karren zijn volledig van hout en zijn voorzien van een mooie luifel en koperen deksels. Voor meer informatie over de Italiaanse ijscokar en andere ijscokarren klik hier.

IJskar & Transport
Tegen een voordelig tarief leveren wij de ijscokar in heel Nederland en België! De kosten worden berekend over de totale afstand die wij moet afleggen. Voor veel locaties hebben wij gunstige tarieven. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

IJscokar & Professioneel Personeel

Wilt u liever niet zelf achter de ijscokar staan? Dan kunt u ook professioneel personeel bij ons huren! Ons personeel kan professioneel ijsscheppen en zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten!

Klik hier om direct naar de prijzen te gaan.

© 2009-2018 Partyverzorger.nl. Partyverhuur & Catering in heel Nederland!

Website door Manieu.nl