Partyverhuur & Catering

Nederland

 

Partyverzorger.nl verzorgt partycatering!

Partyverzorger.nl verzorgt partycatering partyverhuur en partycatering door heel Nederland! Hieronder vindt u een overzicht van alle partycatering concepten van Partyverzorger.nl. Naast de losse concepten kunt u er ook voor kiezen om uw complete partyverhuur & partycatering door ons te laten verzorgen, hierbij kunt u gebruik maken van alle of meerdere van onze diensten! > Klik hier voor een vrijblijvende offerte.

Barbecuecatering

Niet schoonmaken, professioneel personeel, de beste apparatuur. Dat zijn de drie kernpunten waarom u een barbecuefeest beter aan de partymeesters kunt uitbesteden. Tevens leveren wij de beste voedingswaren en alle andere benodigdheden die u wenst! > Bekijk dit concept!

Ijscatering

Lekker ambachtelijk vers ijs op uw feestje? Wij leveren enkele tientallen smaken door heel Nederland. Helemaal leuk... wij beschikken ook over een aantal nostalgische ijskarren die u kunt huren om uw feest nog origineler te maken! > Bekijk dit concept!

Gourmetcatering

Wat is er gezelliger om samen met uw familie of vriendengroep heerlijk te genieten van onze gourmetcatering?! Wij hebben een groot assortiment aan gourmetschotels, van standaard tot deluxe! Naast de gourmetschotels leveren wij ook diverse sauzen en heerlijke salades! > Bekijk dit concept!

Koffiecatering

Bent u van plan een groot feest te organiseren en wilt u daar heerlijke verse koffie schenken? Wij leveren ook koffiecatering! De koffiecatering bestaat uit een espressomachine waarmee we naast normale verse koffie en thee ook overheerlijke cappuccino's, espresso's en latte macchiato's kunnen maken! > Bekijk dit concept!

Koude hapjes

Wilt u graag een borrel organiseren met heerlijke koude hapjes? Of bent u van plan een groot feest te organiseren maar geen zin om de catering zelf te doen? Wij leveren heerlijke koude hapjes voor elke gelegenheid! > Bekijk dit concept!

Oosterse en Oriëntaalse Catering

Iets te vieren?! Doe dit dan met een Oosters en Oriëntaals buffet! Doordat we goed samenwerken met oosterse partners kunnen we voor u oosterse en oriëntaalse catering op maat verzorgen! > Bekijk dit concept!

Totaalcatering

Bent u er nog niet helemaal uit wat voor catering u op uw feest wilt gebruiken? Wij leveren ook een totaalcatering met alle bovenstaande cateringen! U kunt er ook een aantal uitzoeken en wij zullen een juiste prijsopgave voor u maken! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! > Bekijk dit concept!

© 2009-2018 Partyverzorger.nl. Partyverhuur & Catering in heel Nederland!

Website door Manieu.nl