Partyverhuur & Catering

Nederland

 

Huur een echte Oud-Hollandse poffertjeskraam met poffertjes

Bent u op zoek naar een origineel lekkernij voor op uw evenement? Of wat dacht u ervan om uw bedrijfsnaam origineel te promoten? De partymeesters verhuren nu ook poffertjeskramen! Heerlijke verse warme poffertjes voor al uw gasten! Onze poffertjeskraam ziet er zeer modern uit en is voorzien van de beste apparatuur!

Poffertjes
Poffertjes zijn een soort kleine pannenkoekjes die, in tegenstelling tot pannenkoeken, tijdens de bereiding omgedraaid worden als het beslag nog niet helemaal gestold is. Naast het verschil in bereiding zijn poffertjes ook iets zoeter en dikker dan pannenkoeken doordat poffertjes rijzen. De poffertjes worden bereid in een echte poffertjespan. Poffertjes worden meestal geserveerd met poedersuiker, boter en eventueel met stroop. Poffertjes worden vaak geserveerd als iets typisch Nederlands, ook in het buitenland. Echter komen poffertjes oorspronkelijk uit Frankrijk!

De poffertjeskraam wordt alleen inclusief personeel verhuurd. Klik hier voor de mogelijkheden van onze poffertjeskraam, en klik hier voor de prijzen!

© 2009-2018 Partyverzorger.nl. Partyverhuur & Catering in heel Nederland!

Website door Manieu.nl