Partyverhuur & Catering

Nederland

 

Professionele koffieconcepten met barista

Een barista is een vakman of -vrouw die zich toelegt op het bereiden van espresso en aanverwante dranken zoals cappuccino. De barista weet vrijwel alles van de techniek van de espressomachine en de processen bij het bereiden van de espresso. Daarnaast kan de barista ook koffie, thee en latte macchiato's maken.

Barista inhuren

De partymeesters hebben ook professionele barista's in dienst die op uw event de meest luxe espresso's en koffies zullen serveren. Daarnaast kunnen onze barista's u veel vertellen over de geschiedenis van de espresso en als het niet te druk is mag u het zelf proberen achter onze luxe espressobar!

Barista workshops

Leer de echte barista kneepjes van een professional met onze workshops. Bij ons leert u niet alleen de juiste bediening van een espressoapparaat, u leert ook de basiskennis en de geschiedenis van espresso en koffie. Daarnaast kunt u tijdens onze workshop oefenen en alles vragen.

Professionele Espressobar met SCAE gecertificeerd Barista

Bent u van plan een groot feest te organiseren en wilt u daar heerlijke verse espresso en koffie schenken? Of wilt u uw bedrijf op een originele manier promoten bij een beurs? Wij leveren verschillende soorten espressostands inclusief een luxe espressoapparaat inclusief een SCAE gecertificeerd Barista die onder andere verse koffie en thee maakt, maar ook heerlijke espresso's, cappuccino's en latte macchiato's! > Bekijk dit concept!

Koffietafeltje. Heerlijke verse koffie en thee

Bent u op zoek naar een leuk idee voor op uw event? Wij verhuren ook originele koffietafeltjes! Onze koffietafeltjes worden geleverd inclusief koffiezetter en serviesgoed, zo is uw event helemaal compleet! Voor  heerlijke verse koffie! Uiteraard kunt u er ook professioneel personeel bij huren. > Bekijk dit concept!

© 2009-2018 Partyverzorger.nl. Partyverhuur & Catering in heel Nederland!

Website door Manieu.nl