Partyverhuur & Catering

Nederland

 

Maak uw evenement nog specialer met onze rode loper!

Een sjieke opening van uw nieuwe winkel of kantoorpand? Dan mag een rode loper niet missen! Wij leveren de rode loper, inclusief 6 palen en afzetkoord in heel Nederland. Natuurlijk is de rode loper ook leuk te combineren met onze andere concepten.

Rode loper & extra's!
Naast de rode loper hebben wij nog veel meer extra's om te verhuren. Bent u van plan om een evenement buiten te houden, en geven ze niet zulk goed weer op? Huur dan ook bij ons partytenten en terraswarmers om al uw gasten warm en droog te houden! En heeft u bijvoorbeeld niet genoeg tafels en stoelen om al uw gasten te voorzien? Huur dan bij ons statafels, stoelen en tafels voor al uw gasten! Daarnaast leveren wij ook glaswerk, serviesgoed en bestek voor al uw gasten. Voor meer informatie over de vele extra's, neem contact met ons op.

Rode loper & Transport
Wij leveren de rode loper in heel Nederland en België, tegen een voordelig tarief! De transportkosten worden berekend over de totale afstand die gereden moet worden. Voor veel locaties hebben wij een voordelig tarief. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Klik hier om naar de prijzen te gaan.

© 2009-2018 Partyverzorger.nl. Partyverhuur & Catering in heel Nederland!

Website door Manieu.nl