Partyverhuur & Catering

Nederland

 

Huur een echte Oud-Hollandse Stroopwafelkraam met verse stroopwafels

Bent u op zoek naar iets origineels om uw bedrijfsnaam te promoten tijdens een beurs? Wat dacht u van stroopwafels?! Heerlijke vers gemaakte warme stroopwafels gemaakt in onze exclusieve stroopwafelkraam!

Stroopwafels
Stroopwafel is een echt Nederlands lekkernij en is voor het eerst gemaakt rond 1810 in Gouda. Een stroopwafel is een koek die bestaat uit twee ronde wafeltjes waartussen zoete stroop aangebracht is. Het deeg van de wafels wordt eerst in een wafelijzer gedaan. Daarna worden de koeken doorgesneden en wordt de stroop op een van de helften van de koeken gesmeerd. Daarna worden de helften weer op elkaar geduwd en u heeft een overheerlijke stroopwafel!

Stroopwafelkraam huren
U kunt bij ons een stroopwafelkraam huren inclusief alle apparatuur en voedingswaren. Wij kunnen ook de stroopwafelkraam voor u personaliseren! Zo kunnen wij bijvoorbeeld de stroopwafelkraam in de stijl van uw bedrijf vormgeven of grappige tekst op de kraam bevestigen. Wij bieden de stroopwafelkraam alleen inclusief personeel aan! Ons personeel is zeer professioneel en zal al uw gasten voorzien van heerlijke verse stroopwafels!

Transport

Tegen een voordelig tarief leveren wij alle gehuurde producten af op de door u aangegeven locatie in heel Nederland en België. Voor veel locaties hebben wij voordelige tarieven. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Klik hier om naar de prijzen te gaan!

© 2009-2018 Partyverzorger.nl. Partyverhuur & Catering in heel Nederland!

Website door Manieu.nl