Partyverhuur & Catering

Nederland

 

Laat het eten en drinken op uw evenement compleet door ons verzorgen

Weet u nog niet helemaal welke catering u op uw feest wilt gebruiken? Of wilt u meerdere cateringen van ons gebruiken? Dat kan! Wij leveren ook totaalcateringen met alles wat u graag wilt! Laat ons weten wat u precies wilt, en wij zullen u gelijk een offerte sturen voor alle kosten, zodat u een goed overzicht heeft!

Totaalcatering inclusief extra's

U kunt bij ons meerdere cateringen huren. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de barbecuecatering te huren inclusief de ijscatering als dessert! Of wat dacht u van een koffiecatering als opening op uw event en later in de middag tijdens de borrel de koude hapjes? Het kan allemaal bij de partymeesters!
Daarnaast leveren wij ook vele extra's om uw feest af te maken. Bij de totaalcatering kunt u er ook voor kiezen om de aankleding van uw feest bij ons te huren! Zo verhuren wij partytenten, terraswarmers, stoelen, tafels en statafels! Wij zullen alles voor u op en klaar zetten zodat uw feest helemaal af is!

Transport

Op de dag van uw event zullen de partymeesters al uw producten en diensten tegen een voordelig tarief afleveren. Het tarief wordt berekend over de totale afstand die wij moeten afleggen. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Wilt u meer informatie of wilt u de totaalcatering bestellen? Neem dan contact met ons op!

© 2009-2018 Partyverzorger.nl. Partyverhuur & Catering in heel Nederland!

Website door Manieu.nl