Partyverhuur & Catering

Nederland

 

Huur een echte warme chocolademelkkraam

De koude dagen komen er weer aan en wat is er dan leuker om uw gasten te voorzien van een lekkere kop warme chocolademelk op uw evenement? Wij verhuren een echt authentieke kraam inclusief warme chocolademelk die het erg goed zal doen op uw evenement!

Warme Chocolademelk
Chocolademelk is een drank gemaakt van melk, suiker en cacaopoeder die zowel warm als koud gedronken kan worden. De azteken begonnen met het maken van een mousserende drank van geroosterde cacaobonen om bepaalde gerechten mee op smaak te brengen. Daarna voegden ze er ook enkele specerijen eraan toe zoals honing, kaneel en muskus. De consumptie ervan was voorbehouden aan de hogere kringen, maar de Spaanse ontdekkingsreizigers konden deze dikke, bittere drank niet erg waarderen. De Jezuïeten verbeterden het recept door er suiker aan toe te voegen en hierdoor kwam het in Europa terecht. De chocolademelk kan gevarieerd gedronken worden. Zo kan er bijvoorbeeld slagroom op gedaan worden.

Warme Chocolademelkkraam & Chocolademelk
Bij een bestelling voor de warme chocolademelk leveren wij een echte authentieke kraam inclusief de apparatuur en de voedingswaren. Zo hebben wij een apparaat om verse chocolademelk te maken! Onder de voedingswaren worden onder andere de verse melk, cacaopoeder, suiker en natuurlijk de slagroom verstaan!

Warme Chocolademelk & Personeel
U kunt de kraam eventueel inclusief professioneel personeel huren! Ons personeel zal ervoor zorgen dat al uw gasten voorzien zijn van een heerlijke kop warme chocolademelk en zeer tevreden zullen zijn. Voor meer informatie over ons personeel kunt u het beste contact met ons opnemen.

Warme Chocolademelk & Transport
Wij leveren de kraam in heel Nederland en België, tegen een voordelig tarief! De transportkosten worden berekend over de totale afstand die gereden moet worden. Voor veel locaties hebben wij een voordelig tarief. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Klik hier voor de prijzen.

© 2009-2018 Partyverzorger.nl. Partyverhuur & Catering in heel Nederland!

Website door Manieu.nl