Huur een echte suikerspinkraam met apparatuur

Suikerspinkraam
Wat doet het altijd goed op feesten en partijen? Juist, suikerspin! De zoete geuren zullen al uw gasten doen smullen en willen er gegarandeerd van proeven! De suikerspinkraam is ideaal voor evenementen, maar voor de kleinere feestjes is hij ook uitermate geschikt. U kunt de suikerspinkraam ook inclusief de grondstoffen huren.

Suikerspinkraam inclusief popcorn
U kunt er ook voor kiezen om de suikerspinkraam inclusief suikerspin en popcorn te huren! De kraam wordt inclusief een suikerspinmachine en een popcornmachine geleverd! Daarnaast kunt u ook grondstoffen voor suikerspin en popcorn erbij huren.

Suikerspinkraam & personeel
Hebt u geen zin om zelf achter de suikerspinkraam te staan? Dan kunt u bij ons ook professioneel personeel huren! Ons personeel is professioneel ingewerkt zodat u zelf ook zorgeloos kunt genieten op uw gelegenheid. Voor meer info neem contact met ons op.

Suikerspinkraam & Transport
Tegen een voordelig tarief leveren wij de suikerspinkraam in heel Nederland en België! De kosten worden berekend over de totale afstand die wij moeten afleggen. Voor sommige locaties hebben wij gunstigere tarieven. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Suikerspinmachine zonder kraam
Wilt u liever een suikerspinmachine huren zonder kraam? U kunt bij ons ook alleen een suikerspinmachine huren, eventueel inclusief de voedingswaren. Klik hier voor meer informatie en de prijzen van de suikerspinmachine.

Klik hier om direct naar de prijzen te gaan.

12ijskar.nl Heerlijke verse popcorn met een authentieke popcornmachine! Barbecue-Huren.nl Suikerspinmachinehuren.nl Soepoplocatie.nl
INLOGGEN
Loginnaam

Wachtwoord

MEER INFORMATIE
OPDRACHTGEVERS
VOLG ONS
Partyverzorger.nl op Twitter Partyverzorger.nl op Hyves Partyverzorger.nl op Facebook Partyverzorger.nl op MySpace Partyverzorger.nl op Xing Partyverzorger.nl op Netlog Partyverzorger.nl op Linkedin
SPONSORING
Mirthe Wagenaar
ADVERTENTIES
WIJ ACCEPTEREN
iDeal iDeal iDeal iDeal